Sisteme de avertizare
și securitate

Supraveghere video

Un sistem de supraveghere video inseamna una sau mai multe camere de supraveghere pentru un obiectiv sau o zona dintr-un obiectiv care este considerat de catre beneficiar ca fiind vulnerabil unor actiuni de furt, distrugere, utilizare necorespunzatoare, lucru care ar aduce prejudicii acestuia. Cele mai comune sisteme de supraveghere (camere de supraveghere) sunt la aceasta ora sistemele alcatuite din camera video-DVR/NVR-monitor. Tipologia acestor echipamente este foarte vasta de aceea pentru alte intrebari si recomandari va asteptam sa ne contactati.

Control acces

Sistemele de control acces limiteaza circulatia persoanelor in cadrul unui obiectiv pe zone bine stabilite a personalului sau vizitatorilor. Aceasta se face prin intermediul unor cititoare de informatie de pe un suport care poate fi reprezentat de la o bucata de banda magnetica la amprenta digitala sau detalii biometrice extinse. Daca doriti sa intrati in casa dumneavoastra fara sa mai folositi clasica cheie va asteptam.

Averizare efracție

Este destinat descurajarii si intarzierii actiunilor de efractie iar in cazul in care se produc aceste actiuni cu ajutorul sau sa se poata lua masuri de contracarare. Aproape toate sistemele permit transmiterea la distanta a evenimentelor. Acestea pot fi receptionate prin ,SMS ,e-mail ,video chiar pe telefonul tau.

Avertizare perimetrală

Este destinat descurajarii si intarzierii actiunilor de efractie asupra unor perimetre (prin semnalul provenit de la un senzor – detector de miscare, proximitate ): Gradini ,hale industriale, terenuri neimprejmuite, etc. Sistemul poate fi conectat la o centrala de avertizare la efractie.

Avertizare la incendiu

Este destinat pentru semnalizarea unui incendiu in stadiu incipient prin semnalul provenit de la un senzor – detector fum, temperatura,gaz, CO2 etc. In cazul in care se produce cu ajutorul sau se pot lua masuri de contracarare. Aceste sisteme permit transmiterea la distanta a evenimentelor. Ele pot fi receptionate prin ,SMS ,e-mail , chiar pe telefonul tau.